Haken

Miss Hooky is live! + winactie

Het is zo ver… Miss Hooky is live! Ik vind het suuuper spannend. Het idee voor een haakblog was er al een tijdje, maar eerder is het er steeds niet van gekomen. Afgelopen jaar heb ik namelijk een klein wolwinkeltje geopend in Zandvoort: Hooky. En doordat dat de eerste periode behoorlijk pittig was, moest ik de blog even op een laag pitje zetten. Maar hier is ie dan eindelijk!

Op deze blog vind je informatie voor als je wil beginnen met haken: welke materialen je het beste kunt gebruiken, wat de basissteken zijn en met wat voor projecten je het beste kunt beginnen. Daarnaast vind je er elke week een nieuw patroon en zal ik af en toe een inkijkje geven in het reilen en zeilen van de winkel. Wil je nog iets anders zien? Laat het me dan weten!

Winactie

En om te vieren dat de blog nu echt live staat, geef ik een van de best verkochte Hooky haakpakketten weg van het afgelopen jaar: Elise’s Dreamcatcher. In dit pakket zitten alle benodigdheden voor het maken van een dromenvanger, incl. een project bag van Hooky en een kleine verrassing!

Wat moet je doen?

Meedoen is heel makkelijk. Like @hookyzandvoort op Instagram of Facebook en laat een berichtje achter onder deze post; vertel me wat je van deze blog vindt en waarom jij dit pakket zo graag wil winnen. 6 januari kies ik een winnaar!

Je kunt het pakket (of een van de andere haakpakketten) natuurlijk ook altijd aanschaffen via de webshop.

Veel succes!

440 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën