Haken

Miss Hooky is live! + winactie

Het is zo ver… Miss Hooky is live! Ik vind het suuuper spannend. Het idee voor een haakblog was er al een tijdje, maar eerder is het er steeds niet van gekomen. Afgelopen jaar heb ik namelijk een klein wolwinkeltje geopend in Zandvoort: Hooky. En doordat dat de eerste periode behoorlijk pittig was, moest ik de blog even op een laag pitje zetten. Maar hier is ie dan eindelijk!

Op deze blog vind je informatie voor als je wil beginnen met haken: welke materialen je het beste kunt gebruiken, wat de basissteken zijn en met wat voor projecten je het beste kunt beginnen. Daarnaast vind je er elke week een nieuw patroon en zal ik af en toe een inkijkje geven in het reilen en zeilen van de winkel. Wil je nog iets anders zien? Laat het me dan weten!

Winactie

En om te vieren dat de blog nu echt live staat, geef ik een van de best verkochte Hooky haakpakketten weg van het afgelopen jaar: Elise’s Dreamcatcher. In dit pakket zitten alle benodigdheden voor het maken van een dromenvanger, incl. een project bag van Hooky en een kleine verrassing!

Wat moet je doen?

Meedoen is heel makkelijk. Like @hookyzandvoort op Instagram of Facebook en laat een berichtje achter onder deze post; vertel me wat je van deze blog vindt en waarom jij dit pakket zo graag wil winnen. 6 januari kies ik een winnaar!

Je kunt het pakket (of een van de andere haakpakketten) natuurlijk ook altijd aanschaffen via de webshop.

Veel succes!

9 reacties

 • Monika Marsollek

  Hallo, Rachel, en prettig en succesvol nieuw jaar! Wat en mooie blog, ik ben hel dol op de schal…misschien kom ik en ker mer en kop de wol. Ik find de combinatie van blauw en roze ook hel leuk! Wie heeft de geweldige foto’s gemaakt? Ik vil ok hel graag vinnen, mijn zus heft verjaarsdag in februari en is dol op haken van ronde dekentjes…misschien kan ik helpen bij en patroon in Nederlands 😉… Groetjes van Monika❣

 • Marjon

  Gefeliciteerd met je blog!!
  Lijkt me leuk om naast de basis steken die er nu staan veel inspiratie uit te kunnen halen.
  En natuurlijk volg ik je al op insta 😉

 • Wendy Romkes

  Hoi, gefeliciteerd met je splinternieuwe blog! Superleuk, net als je mpoie winkeltje in Zandvoort. Ik kom er graag maar ik woon in Deventer, dus volg ik je online en ik kom langs als ik in de buurt ben. Een dromenvanger heb ik nog nooit gemaakt, ik zou het heel leuk vinden om te proberen. Ik heb hem bij jou zien hangen en hij is prachtig! Veel succes, groetjes van Wendy uit Deventer.

 • Rachel

  Hoi Annet,

  Bedankt voor je leuke berichtje!
  Ja, zeker! Op Facebook kun iedere keer een update vinden als er een nieuw blogbericht is geplaatst, met een link natuurlijk!

  Fijne dag en
  groetjes,
  Rachel

 • Miranda Nuijten

  Wat een leuke blog. Heerlijk om te lezen.
  En wat een leuke winactie, daar doe ik graag aan mee.
  Binnenkort uit mijn werk ook maar eens bij je winkel naar binnen. Ik werk niet zo ver van Zandvoort, dus ik tot snel.

 • Miranda Nuijten

  Hoi Rachel,

  wat een leuke blog en zo lekker duidelijk.
  Ook fijn dat je basis steken uitlegd.
  Ik kom snel een keer in je winkel kijken.

  Groetjes van mede-haakster,

  Miranda Nuijten

 • Nadieh

  Wat een leuk nieuw blog! En wat een leuke winactie!
  Ik heb even rond gesnuffeld op je blog en ik vind het er mooi uitzien. Rustige kleuren, overzichtelijk en duidelijk. Beginners en gevorderden kunnen hier leuke informatie vinden. Handig met de filmpjes erbij. Dan kun je de steken nog eens goed bekijken.
  Mocht ik het pakket winnen dan zou ik heel dankbaar zijn en gelijk aan de slag aan. Het lijkt mij super leuk om zelf een dromen vanger te maken.

 • Rachel

  Beste Ingrid en Marjan,

  Het is een beetje later geworden dan 6 januari, maar GEFELICITEERD! Jullie winnen Elise’s Dreamcatcher pakket!
  Willen jullie me een mailtje (info@hookyzandvoort.nl) sturen met jullie adres, dan stuur ik het pakketje zo snel mogelijk naar jullie op.

  Veel liefs,
  Rachel

Categorieën