Breien,  Kleding

Faux fur Sjaal

Het leukste aan haken en breien vind ik om iets te maken waarvan mensen niet geloven dat ik het zelf gemaakt hebt; deze Faux Fur sjaal is zo’n project. De sjaal is super zacht, lekker warm en is heel makkelijk te combineren. Ik krijg complimenten als ik deze sjaal draag, maar als ik dan vertel dat ik hem zelf gebreid heb, dan gaan ze pas echt goed kijken en voelen.

Deze uitstraling is natuurlijk voornamelijk te danken aan het garen: Phil Fourrure van Phildar. Het patroon is namelijk super simpel, maar ik wil jullie toch even laten zien wat een leuke effecten je met dit soort garen kunt bereiken.

Benodigdheden

  • 2 bollen Phil Fourrure (ik gebruikte de kleur beige, maar alle 4 de kleuren zijn eigenlijk mooi).
  • Breinaalden 10 mm
  • Naald om de eindjes mee af te hechten

Patroon


Zet 16 steken op. Brei alleen maar recht tot de 2 bollen opzijn. De sjaal is nu tussen de 155 en 160 cm lang. Naai aan één kant hetuiteinde op ongeveer 40 cm van de sjaal vast, om een lus te krijgen vanongeveer 20 cm. Door deze lus kun je de sjaal steken en zo de sjaal dragen. Jekunt de sjaal ook een extra keer om je nek wikkelen om een dikker bondje tekrijgen.

Hecht de draadjes af en je zelf gebreide faux fur sjaal is klaar!

Veel plezier ermee!

Liefs,
Rachel

Reacties uitgeschakeld voor Faux fur Sjaal

Categorieën