Home

Boho knoopkussen maken

Ik kreeg wat nieuws in de winkel, en ik was er zo enthousiast over dat ik er meteen mee aan de slag ging. Het is even wat anders dan haken en breien, maar daardoor extra leuk voor de afwisseling. Maar ook als je niet zo van het haken en breien bent is dit een super leuk (en makkelijk) projectje.

De knooptechniek die wordt gebruikt voor dit kussen is eigenlijk heel oud; waarschijnlijk heeft je oma of je moeder er zelfs al mee gewerkt. Maar nu hebben ze deze techniek in een modern jasje gestoken door deze super gave kussens met boho printjes te ontwerpen.

In de complete pakketjes zitten alle kleuren voorgeknipt in korte draadjes (je hoeft het garen dus niet meer zelf op lengte te knippen), de knoopnaald, een raster met het ontwerp erop, een beschrijving en een stukje stof voor de achterkant van het kussen.

Het is een hele leuk en makkelijke techniek. Je werkt met een soort magische naald. Het draadje vouw je om de naald, die steek je vervolgens in het raster en vervolgens trek je de draad om de naald en door het raster heen. De naald doet voor jou eigenlijk al het werk!

En het is super leuk om je voortgang te zien. De kussen wordt steeds knuffeliger en kleurrijker 🙂

Ik heb op dit moment deze printjes in de winkel

Liever iets voor je (klein)dochter, (klein)zoon, nichtje, neefje of buurkind maken? Ook zijn Mickey Mouse en Minnie Mouse kun je met deze techniek maken <heart eyes>

De complete pakketjes kun je online bestellen bij Hooky Zandvoort of kom gezellig langs in de winkel om de verschillende printjes te bekijken (en natuurlijk alle andere leuke spulletjes)! 🙂

Welke zou jij willen maken?

Reacties uitgeschakeld voor Boho knoopkussen maken

Categorieën